ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ovvio_anatomic_handmade_shoes_sewing

Η Ovvio Anatomic είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στην Ελλαδα με την πεποίθηση ότι όταν φοράς ένα ζευγάρι παπούτσια, φοράς κάτι περισσότερο από ένα απλό παπούτσι φοράς μια στάση, μια ταυτότητα ,έναν τρόπο ζωής. Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να εκφραστούν μέσω των παπουτσιών με τρόπους που ποτέ δεν φαντάζονταν και να βεβαιωθούμε ότι όλοι νιώθουν ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους με άνεση και στυλ.

Τα παπούτσια είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ είναι προέκταση της προσωπικότητάς σας και σας κάνουν να νιώθετε ο εαυτος σας. Γνωρίζουμε την απογοήτευση της εύρεσης ενός ζευγαριού παπουτσιών που δεν ταιριάζουν σωστά ή που έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα με αυτά που κάνει να τα φοράμε άβολα. Γνωρίζουμε επίσης πόσο δύσκολο είναι να βρεις ένα ζευγάρι που να ταιριάζει σωστά αλλά να φαίνεται καλό στα πόδια σου.

Γι’ αυτό ξεκινήσαμε τη Ovvio Anatomic για να βεβαιωθούμε ότι όλοι μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που αναζητούν όσον αφορά το στυλ και την άνεση.Όλα ξεκινούν με την επιλογή μας από κορυφαία υλικά και μεθόδους κατασκευής η ομάδα μας έχει δεκαετίες εμπειρίας στην κατασκευή και στo σχεδιασμό υποδημάτων ωστε να αναπτύξουν τα πιο προηγμένα υποδήματα στην αγορά σήμερα σε προσιτές τιμές συνδυάζοντας την παραδοσιακή χειροτεχνία με τη σύγχρονη τεχνολογία και την καινοτομία στο σχεδιασμό.Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να φαίνεστε όμορφα ενώ νιώθετε υπέροχα.Κάθε ζευγάρι παπουτσιών Ovvio Anatomic είναι κατασκευασμένο από γνησιo δερμα υψηλής ποιότητας.O σχεδιασμός των σολών, των καλαποδιών και των φοντιών γίνεται στην εταιρεία μας με συστήματα και μηχανές νέας τεχνολογίας, εξειδικευμένα στην κατασκευή ανατομικών υποδημάτων τα οποία τα καθιστούν εξαιρετικά μαλακά.Θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν να φορούν τα αγαπημένα τους ζευγάρια παπούτσια όλη μέρα χωρίς να νιώθουν καθόλου πόνο ή ενόχληση!

Η αποστολή μας είναι να κάνουμε το περπάτημα όσο απλό και εύκολο θα έπρεπε να είναι.Δεν φτιάχνουμε απλά παπούτσια κάνουμε το περπάτημα μια εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε κάθε μέρα.